THAÇI DEKLARON SE : DO TA BASHKOJ MEDVEGJËN, BUJANOVCIN PRESHEVËN ME KOSOVËN, KY ËSHTË IDEALI IM

Hashim Thaçi është i ftuar në Open në Top Channel ku me anë të një lidhje skype foli për kr izën politike në Kosovë. Thaçi tha në Open se do zbatojë plotësisht Kushtetutën dhe ligjet e vendit. Thaçi foli edhe për marrëveshjen me Serbinë ku sipas tij nuk ekziston një plan se kret.Në vitin 2018 por edhe në këtë studio keni thënë që Kosova do të marrë Medvegjën, Bujanovcin dhe Preshevën, per te pare videon shtyp ne rek1amen me poshte