Thaçi: Do ta marrim Preshevën dhe njohjen nga Serbia se sa per Albin Kurtin që…

Thaçi: Do ta marrim Preshevën dhe njohjen nga Serbia se sa per Albin Kurtin që…

Hashim Thaçi: Ju betohem se do ta marrim Preshevën dhe njohjen nga Serbia. Marrëveshja paq.ësore e baz.uar në korr.igjimin e kuf.irit ndërmjet Kosovës dhe Serbisë, në rast se arrihet, do të jetë krejtësisht në përpu.thje me të drejtën ndërk.ombëtare. Një marrëveshje e tillë, Kosovës i si.guron njohjen for.male nga Serbia dhe bashkëngjitjen e Preshevës, Medvegjës dhe Bujanocit, si dhe i hapë rrugë të sigurt për anëtarësim në BE me p’oshtë shihni deklaraten e tij.