Thaçi ‘dridhë’ Serbinë dhe Vuçiqin: Nëse e futni ushtrinë në Kosovë, asnjë ushtarë i juaji nuk do të kthehet i gj allë në Serbi

Thaçi ‘dridhë’ Serbinë dhe Vuçiqin: Nëse e futni ushtrinë në Kosovë, asnjë ushtarë i juaji nuk do të kthehet i gj allë në Serbi

Se si reagon Thaçi kur pyetet për viza, demarkacion, a.rrestimin e Gjuriqit, ushtrinë dhe Listën Serbe ky është reagimi i tij, trasnmeton Gazeta NewBorn. Presidenti Thaçi ka thënë se nëse Serbia do ta fuste u.shtrinë e saj në Kosovë, asnjë u.shtarë i saj nuk do të kthehej prapa i gj.allë. ”Nëse e kish fut u.shtrinë brenda Kosovës asnjë u.shtarë nuk do të kthehej prapa”, tha Thaçi