Thaçi: Jam një nga liderët e paktë që nuk jam korrruptuar. Albini dhe te tjeret te gjithe jane te korruptuar (VIDEO)

Thaçi: Jam një nga liderët e paktë që nuk jam korrruptuar. Albini dhe te tjeret te gjithe jane te korruptuar Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi ka delaruar se ai mbetet një nga liderët e pakët që kanë mbetur në Kosovë dhe më gjërë në rajon që nuk janë korrruptuar. Thaçi tha se ai i ka qëndruar besnik qytetarëve të fundit përgjatë dy dekadëve në skenën politike duke mos u korrrurptuar në asnjë moment.. JA VIIDEO