Thaçi: Ju premtoj, Koronavirusi së shpejti do te ik nga Kosova

Presidenti Thaçi nuk po premton më liberalizim vizash. Ai është një premtim i vjetër që ka nisur të përdoret që nga vitet e largëta 2010-2011. Tash Thaçi ka nisur të premtoj se në Kosovë do ta sjell Koronavirusin. Ai në një konferencë për media ka thënë se ai e di datën e ardhjes së virusit në Kosovë. Per te pare videon e plote shtyp ne rek1amen me poshte dhe video hapet pas pak