Thaçi: ‘Unë do doja që të Isha president edhe 15 Vite tjera, edhe populli më do dhe une do…’

Thaçi: ‘Unë do doja që të Isha president edhe 15 Vite tjera, edhe populli më do dhe une do…’

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi tha se ai do të ishte i gatshëm të rrinte si president i Kosovës edhe 15 vite të tjera kjo për shkak se ai tha se është ende i etur të punojë.Poashtu, presidenti Thaçi tha se populli i beson atij dhe e din se ai mund të bëj edhe shumë për këtë vend,Hap hapsirën e mëposhtme dhe shih pamjet e plota duke e tejkaluar rek lamen me poshte e cila ka lene nam ne rrjetet sociale dhe me gjere ne te gjitha rrjetet dhe me gjere.