Thaçi: ‘Unë kur jam kanë Kryeministër, të gjithë të rinjëve i gjeta punë, e tash nuk kam çka i boj’

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi ka deklaruar se sa ishte ai kryeministër i vendit, asnjë i ri nuk kishte pasë mbetë pa vend pune.PRIT 5 SEKONDA DHE Shtype relamen dhe shiko pamje ekskluzive vetem per ju

Thaçi mes tjerash theksoi se kryeministri në detyrë, Albin Kurti duhet ta shikojë këtë pro.blem dhe jo të merret me punët e Serbisë, pasi të rinjtë po ikin nga vendi.PRIT 5 SEKONDA DHE Shtype relamen dhe shiko pamje ekskluzive vetem per ju