Thellohet sk andali/ Të tjera a kuza për Princin Andrew, “skllavja e se ksit”: Kam bërë se ks me Dukën e Yorkut

Thellohet sk andali/ Të tjera a kuza për Princin Andrew, “skllavja e se ksit”: Kam bërë se ks me Dukën e Yorkut

Një tjetër grua, që dyshohet se është ab uzuar nga miliarderi pe dofil, Jeffrey Epsttein, ka deklaruar se është detyruar të kryejë marrëdhënie se ksuale me princin Andrew.

Akuzat e reja vijë pasi “skllavja e se ksit”, Virgina Roberts doli në televizion duke pretenduar se ishte detyruar të kryente marrëdhënie sek suale me princin Andrew kur kishte qenë vetëm 17-vjecc shtype rekl,am dhe shiko vide,on: