Thirrja e dhimbshme e vogëlushes nga Miloti: U zgjova e lagur nga shiu, dua një çadër dimri

Edhe pse tashmë lëkundjet janë qetësuar disi, gjërat vështirë se do t’i kthehen normalitetit përsa kohë qytetarët vazhdojnë të qëndrojnë nëpër çadra. Sidomos tani që shirat dhe temperaturat e ftohta kanë pushtuar vendin, gjërat janë akoma më të vështira për të gjithë shtype rekl,am dhe shiko vide,on: