Thuhet se permendi dhe Kosoven/ Nje tjeter video e Baba Venges, qe parashikoi me dhjetra ngjarje ne tere boten

Një video e rralle e momenteve te fundit të gruas që parashikoi shumë gjera per boten.

Baba Vanga u konsiderua një nga profetët më të mëdhenj të të gjitha kohërave, dhe megjithëse ishte e verbër, ajo mund të parashikonte të ardhmen.
Së fundmi është publikuar edhe një videoja e fundit e saj nga shtrati si spitalit, më 11 gusht 1996.

Në shtratin e saj të vde.kjes, thuhet ajo iu lut njerëzve që të jetojnë në paqe, transmeton Reporteri

Mediat e Rusisë, proklamojnë se Vanga në momentet e fundit, ka përmendur edhe Kosovën, duke u lutur për serbët që jetojnë këtu.

Baba Vanga është bërë një figurë kulti midis atyre që besojnë në teoritë e komplotit, pasi disa nga parashikimet e saj dolën të vërteta, duke renditur këtu dhe atë të sul.meve te.rro.riste të 11 shtatorit në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.