Ti je jeta ime, të dua shumë! Puthje në ballë, si e propozoi në ditën e Shën Valentinit, historia e dhimbshme çiftit ne Librazhd që sot vendosi të vetëflijohej (Video)

Ti je jeta ime, të dua shumë! Puthje në ballë, si e propozoi në ditën e Shën Valentinit, historia e dhimbshme çiftit ne Librazhd që sot vendosi të vetëflijohej (Video)

Në profilin e 27-vjeçarit në Facebook, i cili ndodhet në gjendje të rë.ndë në spitalin e Librazhdit, shihet që bënte dedikime plot dashuri për gruan e tij.Në shumë foto dhe video, Olsi duket mjaft detajist ndaj Rezartës, e cila ndë.rroi jetë pas vetëhel mimit. Madje në një video 27-vjeçari i ka dedikuar fjalët më të ëmbla, njeriut me të cilin zgjodhi të kalonte jetën, ëndërr e cila u p.re në mes një ditë më parë ja dhe video shtype rekl,am dhe shikojeni: