Tifozi Anglez me plis në kokë thotë:Na dërgoni në Hotel me 2vajza Sërbe se 1 pak është…

Tifozi Anglez me plis në kokë thotë:Na dërgoni në Hotel me 2vajza Sërbe se 1 pak është…

Në prag të ndeshjes Kosovë-Angli, kryeqyteti u mbush me shtetas anglez të cilët erdhën në Kosovë për ta parë nga afër ndeshjen e ditës së diel.Disa nga ta po e shijojnë mjaft mirë në lokalet e Prishtinës festën e cila ka nisur tash e pak ditë por sot ka ndodhur një gjë ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on: