TlFOZËT i kërkuan të nxjerrë GJOKSlN para tyre, ky ishte REAGlMl i gazetares italiane (Video)

Dileta Leota bëri një dalje tjetër të mrekuIIueshme në stadiumin “San Paolo”, aty ku javën e kaluar u ndeshën Napoli dhe Juventus.Veshja dhe Iinjat e gazetares nuk mund të mos binin në sytë e tifozëve napoletanë, të cilët i kërkuan që të nxjerrë në pah gjo ksin.Padyshim që përgjigja e Leotës ishte negative, por ajo këtë kërkesë e mori me sportivitet dhe më pas i ka përshëndetur tifozët napoletanë ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on: