Tm err dhe pa nik/ Julian Deda vrapon me mbathje në mes të aeroportit… (Video)

Gjatë tër.meteve të fundit në vend, të gjithë u tre.mbën dhe vrapuan sa më parë për të dalë nga shtëpitë, puna apo lokalet. Përtej tm.errit të përjetuar, pasi gjithçka mbaroi filluam të qeshnim me reagimet tona dhe jo vetëm.
Shumë njerëz dolën në rrugë ashtu siç gjendeshin në shtëpi, me pizhama dhe madje edhe me të mbathura.
Një situatë e tillë me nota humori është publikuar në instagram edhe nga aktori i njohur Ermal Mamaqi, në një video ku shihet miku i tij Jul Deda duke vrapuar nëpër aeroport vetëm me të mbathura

Gjatë tër.meteve të fundit në vend, të gjithë u tre.mbën dhe vrapuan sa më parë për të dalë nga shtëpitë, puna apo lokalet. Përtej tm.errit të përjetuar, pasi gjithçka mbaroi filluam të qeshnim me reagimet tona dhe jo vetëm.
Shumë njerëz dolën në rrugë ashtu siç gjendeshin në shtëpi, me pizhama dhe madje edhe me të mbathura.
Një situatë e tillë me nota humori është publikuar në instagram edhe nga aktori i njohur Ermal Mamaqi, në një video ku shihet miku i tij Jul Deda duke vrapuar nëpër aeroport vetëm me të mbathura