TMERR! Këta janë dy mostrat e radhës, polici dhe bashkëpunëtori i tij abuzojnë sek******** me 13-vjeçaren në Sarandë

TMERR! Këta janë dy mostrat e radhës, polici dhe bashkëpunëtori i tij abuzojnë sek******** me 13-vjeçaren në Sarandë

Personat që shihni në foto janë Petraq Rako, oficer i Komisariatit të Policisë Kufitare Sarandë, dhe bashkepunetori i tij Stefan Koloi. Ata akuzohen se kanë abuzuar sek******t më një 13-vjeçare. Gazetarja Shpresa Dine ka siguruar për Balkanweb fotot e policit dhe bashkepunetorit.

Mësohet se Rako në 2007-ës ishte a rres tuar për “dhënie ndihme për kalim të paligjshëm të kufirit në bashkëpunim në kuadër të grupit të strukturuar k riminal”, por më pas është shpallur i pafajshëm.

Ndërsa në cilësinë e provës material janë sekuestruar 2 automjete, 4 celularë, një sasi vlerë monetare e dyshuar si e përfituar nga veprimtari kriminale si edhe është vendosur sekuestro konservative ndaj ambienteve të përshtatura për ushtrimin e kësaj veprimtarie të kundërligjshme.

Ne foto: Oficeri i Komisariatit të Policisë Kufitare Sarandë, Petraq Rako

Shërbimi i Çështjeve të Brendshme dhe Ankesave në Policinë e Shtetit ka a rre stu ar oficerin e Komisariatit të Policisë Kufitare Sarandë, Petraq Rako, pasi u ndalua në flagrancë duke abuzuar sek******** me një vajzë 13-vjeçare. E mitura shfrytëzohej për pros*******n nga shtetasi Stefan Koloi, 62-vjeç, gjithashtu i ar rest uar.

Ne foto: Stefan Koloi, personi qe shfrytëzonte te miturën si pros*****ë