Tm’err në qiell / Aliv’anosje, vje’llje, fri’kë tek udhëtarët që zbritën mbrëmë në Shkup

Fluturim për tu mbajtur mend ka qënë ai i mbrëmshmi nga Gjermania drejt Maqedonisë së Veriut. Bëhet fjalë për relacionin nga Këlni drejt Shkupit, ku gjatë një pjese të madhe të fluturimit ka pasur turbulenca të fuqishme, që kanë zgjatur më shumë seç duhet, shkruan in7.Dridhje te fuqishme, frikë, panik, vjellje e deri edhe në alivanosje të njërit prej udhëtarëve që ishte brenda aeroplanit të nje kompanie të njohur ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on: