Totalisht i transformuar, babai shqiptar që vr au të bijën në Australi tashmë nuk njihet më

Kanë kaluar vetëm 7 muaj nga 22 korriku i vitit 2019 kur 49 vjeçari shqiptar Petrit Lekaj do të vr iste me th ikë të bijën e tij Sabrina vetëm 20 vjeç dhe më pas do të tent onte të vetëvr itej. Petrit Lekaj doli para gjykatës Supreme të Australisë së Jugut. Transformimi i tij është i dukshëm aq sa është gati e pamundur për ta njohur JA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKO VIDE,ON E ME POSHTME: