Tr.agj.ike, aktorja 13-vjeçare nd.ërr.on je.të në sp.ital (VIDEO)

Aktorja e re e Brodway, Laurel Griggs, ka humbur jetën në moshën 13-vjeçare. Mediat e huaja shkruajnë se vdekja e saj erdhi për shkak të një komplikimi në shëndetin e saj. 13-vjeçarja ndërroi jetë për shkak të astmës dhe ishte e shtruar në spital, por fatkeqësisht mjekët nuk mundën të bënin dot gjë për akoren e re. “Bota ka humbur princeshën e saj, e cila thjesht dëshironte që të gjithë të kenë një të ardhme të lumtur. Per te pare videon se si ndodhi ngjarja shtyp ne rekl,am