Tr agjedi në karantinë/ Dy vëllezërit bien për vd ekje nga ballkoni i katit të 11-të

Vëllezërit Ivan dhe Stepan Zakharov, 10 dhe shtatë vjeç respektivisht, ranë për vdekje në rrethana ende të pashpjeguara, nga kati i 11-të i apartamentit të tyre në Moskë gjatë orëve të izolimit të koronavirusit.

Dy vëllezërit tra gjikë gjetën vd ekjen e menjëhershme pasi kishin qëndruar prej pesë javësh në apartament sht1pe rek1am dhe sh1ko v1deon: