‘Tra dhëtia shlyhet vetëm me vd ekje’, si u gjet me fytin e pr’erë shqiptarja në Angli

Një shqiptar ak uzohet se ka vr arë bashkëshorten e tij pasi ishte xh eloz për të. Ngjarja ka ndodhur disa muaj më parë në Oxford, ku Safie Xheta, 35 vjeçe, është gjetur e që lluar për vde kje me th ikë në kuzhinën e shtëpisë së saj ja dhe video shtype rekl,am dhe shikojeni: