Tra dhtoi burrin sepse e kishte shume te…

Njerëzit po i bënin dhe ishte bindur se burri si saj nuk është për të sepse ishte më i shëmtuar.Edhe burri i saj nuk e dëshironte një jetë të tillë, të jetonte nën hijen e bukurisë së gruas.Inspiruar nga kjo histori, shumë studime janë bërë, ndërsa studimi i fundit vërteton se të qenit të bukur është pengesë në një lidhje.Per te pare videon se si e tradhtoi shtip nerke.kllamm