Tra gjedi: Zjarri shkrumbon banesën, vd esin 2 fëmijë, ndërsa dy te tjerë shpëtojnë (Video)

Një tra gjedi ka god itur lagjen e Shuto Orizarit në Shkup pasditen e së premtes, ku nga zjarri që ka shpë rthyer në një shtëpi humbën jetën dy fëmijë. Në shtëpi kanë qenë 4 fëmijë prej të cilëve dy kanë arritur të shpëtojnë.
Vik timat janë një djali dhe një vajzë, të moshës 3 dhe 1.5 vjeçe.
Dy fëmijët kanë qenë brenda shtëpisë ku pas zjarrit është shembur çatia JA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKO VIDE,ON: