TRA GJIKE/ I dashuri e hodhi nga ballkoni, hu mb jetën modelja e njohur e “Playboy” (Video)

Modelja e ‘Playboy’ ka vd ekur në mënyrë trag jike.Ka vd ekur terapistja e Hollywood-it dhe njëkohësisht modelja e famshme e “Playboy”, Amie Harwick, shkruajnë mediat e huaja.Vd ekja e saj erdhi në mënyrë tragjike pasi dysh ohet se ish i dashuri i saj, Gareth Pursehouse e ka hedhur nga ballkoni JA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKO VIDE,ON E ME POSHTME: