Tra’gjedi në Zvicër: Ky është 29 vjeçari nga Gjakova që vd’iq pasi u go’dit nga treni

Ngjarja tr’agjike që ndodhi mbrëmë në stacionin e trenave në Zwingen, afër Bazelit, ia mori je’tën një të riu kosovar.Rasti, u konfirmua edhe nga mediat zvicerane, derisa ende nuk dihen rrethanat e vd’ekjes së kosovarit, por që ai u go’dit nga një linjë e huaj që po kalonte në hekururdhë gjatë kohës sa po kryeheshin punime.Merret vesh se vi’ktima është Martin Dodaj nga Komuna e Gjakovës, derisa familjarët dhe miqtë e të ndjerit tashmë kanë shprehur dhi’mbjet e tyre edhe përmes rrjeteve sociale.