TRAG,JLKE “ME TA KPUT SHPIRTIN”: LSHTE SHTATZËNË NDË RRON J.ETË NËNA 27 VJEÇARE, ISHTE NGA KORONA.VIRUSI

Ministria e Shëndetësisë e Republikës së Maqedonisë së Veriut informoi se ka ndër,ruar jetë lehona 27 vjeçare nga Kumanova, pozitive në vi rusin kor ona, përcjell Gazeta Express. “Ajo me 30 mars në Klinikën e Gjine.kologjisë dhe Akus.herisë në Shkup ka lindur para kohe një bebe mashkull që ishte negativ në vir.usin kor.ona. Pacientja më…Per me shum ndiqeni videon duke klikuar tek pjesa rek,lamuese nder kete shkrim e shfaqur ne menyr te fotografis..