Trajneri i U-17 të Laçit rr eh futbollistët se humbën ndeshjen: Palaço! Doni me lujt futboll ju, zagarë

Të gjithë futbollistët e rinj qëndrojnë me kokat ulur teksa trajneri i ofendon dhe i q ëllon aton Në vend t’i kritikojë dhe t’i mësojë që një gjë e tillë të mos ndodhë më në fushën e blertë, Tarazhi i dh unon fizikisht, por edhe psikologjikisht. Duket se një gjë e tillë nuk është hera e parë, pasi siç mund të shihet edhe nga videoja shtype rekl,am dhe shiko vide,on ja dhe video: