Tre ditë pas lindjes lë vajzën vetëm, fansat “masa krojnë” keq aktoren e njohur si një nënë të papërgjegjshme

Tre ditë pas lindjes lë vajzën vetëm, fansat “masa krojnë” keq aktoren e njohur si një nënë të papërgjegjshme

Para pak kohësh, aktorja e njohur, Shay Mitchell solli në jetë vajzën e saj të parë. Edhe pse tani janë në rolin e prindërve, Shay dhe Matte, duket se nuk i shmangin mundësitë për t’u argëtuar. Javë më parë, artisti i famshëm Drake festoi 33-vjetorin e tij. Ai kishte ftuar shumë personazhe të njohur ku midis tyre ishte dhe Shay ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on: