Tre të rinjtë ‘thyejnë’ karantinën për të vjedhur shtëpinë…2 minuta ‘aksion’ për të marrë një … (Video)

Tre të rinj kanë thyer karantinën dhe kanë shfrytëzuar qetësinë totale që ka mbizotëruar në rrugë për të vjedhur një shtëpi në Adriatik të Kurbinit. Tre të maskuar, të “armatosur” me një levë kanë hyrë në shtëpi dhe brenda 2 minutash kanë arritur të vjedhin …një laptop.Shqiptarja.com sjell video ekskluzive nga momenti i vjedhjes, i datës 23 mars shtypni mbi REK KLAM SHIKONI VJIDEO..