Tregimi i gjermanes: Kosovari që ma ndryshoi jetën, e mendoja për kr im.inel

Heidi Benneckenstein është një grua rreth të njëzetepestave, nënë e re e një fëmije dhe në pamje të parë, grua mesatare gjermane që nuk e veçon ndonjë gjë nga të tjerat. Por, Heidi ka një histori mbrapa vetes e cila e bën shumë të veçantë atë.
Është lindur dhe rritur në një familje që jeton sipas rregullave strikte naziste dhe ajo është mësuar që nga fëmijëria e hershme të jetojë duke adhuruar personalitete nga e kaluara naziste e Gjermanisë. Per te pare videon shtyp ne rekl,amen me poste