‘Trego çfarë e ke Kiara Titon ose hesht përgjithmonë’, Butrint Imeri vendos të thyejë heshtjen!

‘Trego çfarë e ke Kiara Titon ose hesht përgjithmonë’, Butrint Imeri vendos të thyejë heshtjen!

Së fundmi Imeri ka zgjedhur të jetë më pranë fansave duke i dhënë mundësinë atyre për ta pyetur rreth projektve të ardhshme dhe jetës private.
I përfolur shumë herë edhe për një lidhje dashurie me moderatoren Kiara Tito, Butrint nuk i ka shpëtuar as pyetjes së çfarë raporti ka me të shtype rekl,am dhe shiko vide,on: