Tregojnë gjokset në stadium dhe hutojnë lojtarin, MLB i përjashton përjetë! (VIDEO)

Julia Rose dhe Lauren Summer s’do të kenë më shanse të shikojnë një ndeshje bejsbolli në stadium në Amerikë. Dy modelet që kanë pushtuar Instagramin ndër vite me foto të nxehta, gjithashtu edhe nudo – kanë shfaqur gjoket në publik në tentim për ta hutuar lojtarin shtype rekl,am dhe shiko vide,on ja dhe video: