”Tregom a të ka q**ë?” Noja dhe Rita e famshme nga Shkodra pasi habitën shqiptarën kapen mat në park duke: Ai lëviz duar e këmbë…

Nuk ka fund telenovela “Noja”, djali nga Shkodra i cili futi në sh err një bjonde dhe një brune për të duket se nuk di ta ndajë zemrën nga dashuria e vjetër.

Ai është parë në një park të Shkodrës sëbashku me të dashurën e tij Ritën, pas ngjarjes që bëri bujë të madhe. Ajo e cila dha provën e dashurisë për të, duke dhu nuar fizikisht dhe psikologjikisht Brisin, ka vendosur t’i japë një shans tjetër Nojes së vet.

Ajo i kërkon llogari në këmbë, teksa ai shihet duke u përpjekur t’i shpjegojë gjërat në siklet me duar e këmbë. Nuk dihet si do jetë vazhdimi i historisë, por një gjë është e sigurt, ky serial ia kalon edhe telenovelave spanjolle… E kush krahasohet me shqiptarët kur vjen puna tek historitë e dashurisë…?