Tregon Nëna Feride: Ja si i zura serbët në ku rthë e Nasim Haradinaj i “r ahatoi”!

Tregon Nëna Feride: Ja si i zur a serbët në ku rthë e Nasim Haradinaj i “r ahatoi” Nëna nga Tropoja 75 vjeçarja Feride Hajdinaj bashkë me gjene ralin Nasim Haradinaj treguan se si bënë kur thin për usht aret serb dhe se si i v rau Nasim Haradinaj ata shtyp ne rek lam dhe shihni vid,eo e plot.