Trejsi Sejdini bëhet besimtare e devotshme! Shkon në xhami e mbuluar me shami

Trejsi Sejdini është një prej vajzave më “hot” të estradës shqiptare. Modelja nga Elbasani ka dalë jashtë vetes këtë herë dhe ka hequr dorë nga pozat e zakonshme duke ndryshuar kompletisht në pamje.

Ajo është mbuluar me shami për t’u falur në xhami, episod që e ka ndarë këtë me ndjekësit e saj në Instagram ku ka treguar xhaminë në plan të parë me një këngë laike islame në sfond.

Vajzat e famshme të showbiz, shpeshherë tregojnë që janë besimtare të përkushtuara ndaj fesë, rikujtojmë këtu edhe rastin e Çiljetës.