Tro nditet Kisha Katolike/ Shkuan me mision në Afrikë, murgeshat kthehen shtatzënë

Tro nditet Kisha Katolike/ Shkuan me mision në Afrikë, murgeshat kthehen shtatzënë

Kisha Katolike ka nisur një het im për rastin e dy murgeshave të cilat rezultuan se prisnin një fëmijë. Mediat italiane shkruajnë se murgeshat kanë mbetur shtatzënë gjatë misionit që kanë kryer në Afrikë.Identiteti i dy murgeshave nuk bëhet me dije por mësohet se ato janë me origjinë nga Afrika dhe i përkasin dy manastireve të ndryshëm në Siçili shtype rekl,am dhe shiko vide,on ja dhe video: