Trondit 22vjecarja Shqiptare nga Zvicërra: Ju tregoje se cka ndodhë me ata që martohen për letra, me mua…

Jam nje 22 vjecare jetoj ne Basel te Zvicrres, prinderit e mi kan emigruar nga Maqedonia ndersa un dhe motraat e mia kemi lindur ne Zvicer.Ne te vertet un nuk jam Zvicerrane por shqipetare… Edhe pse nuk kam pasaport zvicerrane ata qe martohen me mua mund ti bejne letrat por … shtype rek,lamen dhe shafqet numri dhe kushti qe kerkon vajza per martes eshte se ato duhet te jene meshkuj me tradita te cilat i ruajn si nga ajo ana kombtare dhe te gjitha anet qe duhet te i plotsoj nje mashkull. Per ti marre te dhenat e kesaj vajze.. Shtyp ne re klamen me poshte dhe merr numrin.