Tron’ditet Durrësi, tërm’et i fortë!

Një ter’met i fortë ka tron’ditur qytetin e Durrësit rreth orës 02:45 minuta!
Dje reth orës 21:45 ndodhi ter’meti i parë por jo aq sa ky që ndodhi para disa minutash,qytetarët dërguan edhe disa video drejt adresês sonê nga frik’a ata tregojn tm’errin që përjetuan nga ky tër’met i fortë shtype rekl,am dhe shiko vide,on: