Tung jam Anita 27 vjece : Komshiu im eshte i ur/itur per ta bë/rë un dhe kunata e be.me me rend qe …

Unë jam një grua 27 vjeqare e martuar që 6 vite. 2 vitet e para kemi jetuar së bashku me familjen e burrit, ndersa që 4 vite jetojmë vetëm me burrin në banesën e re. Sipër neve jetonin disa student e punëtor me qera të cilët ishin kryesisht nga vende jasht Prishtinës. Njëri nga ata qysh ditën e parë kur u takuam ne ashensor mi nguli sytë duke ma skanuar tërë trupin nga koka deri te kembët dhe duke lepirë buzët e veta, dhe kjo ndodhte cdo herë që më takone. Me këto gjëste ma beri me dije që po e qmendët te trupi im I formësuar mire pasi qe ateher kisha 2 vite martesë dhe ende nuk kisha lindur femijen. Edhe pse nganjeherë me ikte mendja dhe e paramendoja kojshiun tim ta bente me………shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn