Tupac gjallë, publikohet videoja që po habit internetin

Pavarësisht se nuk ka ndonjë fakt, teoricienët konspirativ vazhdojnë të besojnë se Tupac Shakur, reperi që vdiq më 1996, është ende gjallë e shëndosh.

Këtë herë, dikush po thotë se e ka filmuar reperin e këngës së njohur ‘California Love’ duke buzëqeshur, biseduar në telefon dhe duke pirë cigare ja dhe video shtype rekl,am dhe shikoje: