Turp të quhet mësimdhënës ky, ja si e maltreton nxënësin në klasë(Video)

Rrahja e nxënësve nga mësimdhënësit, nëpër shkolla, vazhdon të jetë përditshmëri. Jo më larg se sot, një e tillë ka ndodhur në një nga shkollat e Preshevës.

Në një video që po qarkullon në rrjetet sociale shihet se si një arsimtar rrah nxënësin në klasë.Kjo ngjarjes është filmuar nga nxënësit e klasës me telefon.

Sipas përshkrimit kjo ngjarje ka ndodhur në fshatin Leran të komunës së Preshevës $htipe relamen mepooshte dhe shiko videon