“Ty duhet met pus.hk.atu”, qytetari e kër.cën.on me vr.as.je këshilltarin e shkarkuar të Albin Kurtit

“Ty duhet met pus.hk.atu”, qytetari e kër.cën.on me vr.as.je këshilltarin e shkarkuar të Albin Kurtit
Pas deklaratave të Shkëlzen Gashit, se Ushtria Çlirimtare e Kosovës ka kryer krime dhe duhet të dënohet, kanë shpërthyer reagime të shumta. Per te pare se per ke behet fjal se cili komandant e kercenoi Gashin duhet patjeter te shtypesh ne rek1amen me poshte