Tym në kabinën e avionit, pasagjerët përjetojnë momente tm erri, por me e fri kshmja ishte kur njeri provoi te …(Video)

Tym në kabinën e avionit, pasagjerët përjetojnë momente tm erri, por me e fri kshmja ishte kur njeri provoi te …(Video)

Pasagjerët kanë përjetuar momente t.merri kur kabina e avionit të British Airways u përfshi nga tymi 10 minuta përpara uljes.Kompania ka konfirmuar se incidenti ka ndodhur në fluturimin BA422 nga Londra për në Valencia.Fatmirësisht asnjë nga pasagjerët nuk ka mbetur i lënduar gjatë momenteve të pa.nikut. Pasi avioni u ul në pistë ata u evakuuan me shpejtësi $htipe rel,am dhe shiko vide,on se cfare ndodhi ne kambinen e airoplanit.