U arr.estua nga Policia për pro.stitucion, kush është VIP-ja me të cilën e kaloi natën ‘Zogu i Tiranës’ (EMRI+VIDEO)

U arr.estua nga Policia për pro.stitucion, kush është VIP-ja me të cilën e kaloi natën ‘Zogu i Tiranës’ (EMRI+VIDEO)

Hermes Nikaj, i njohur nga të gjithë si “Zogu i Tiranës’ është arr.estuar nga Policia pas një hetimi për shf.rytëzim pro.stitucioni në qendra estetike në Tiranë.

Por me kë e kaloi natën “Zogu i Tiranës” para se të shoqërohej nga Policia?

Një vëzhgim i thejshtë i Dosja.al tregon se Nikaj e ka kaluar natën në një clubet e natës në Tiranë, në shoqërinë e Iva Alikos ja dhe video shtype rekl,am dhe shikoje: