U bë gati t’i propozonte për martesë, por shqiptari bëhet gazi i botës: Edhe pse gjërat shkuan keq ajo i tha PO

U bë gati t’i propozonte për martesë, por shqiptari bëhet gazi i botës: Edhe pse gjërat shkuan keq ajo i tha PO

Albert Ndreu 26 vjeç kaloi dy javë duke planifikuar propozimin e tij pasi bleu një unazë për të dashurën Valerija Madevic.

Shqiptari që jeton prej kohësh në Angli vendosi të befasonte të dashurën e tij duke mbushur dhomën me mbi 100 qirinj , 100 drita dhe afro 60 tollumbace sht1pe rek1am dhe sh1ko v1deon