U Dashuruan Në Facebook, 44-Vjeçarja Braktis 9 Fëmijët Për Të Riun Nga Afrika. “Gjeta Dashurinë E Vërtetë”

44 vjecarja nga West Boldon u larguan nga familja e saj per tu lidhur me djalin e ri qe njohu ne rrjetet sociale. Heidi Hepworth tha se si ajo e takoi Mamadou Jallow, 32 nga Kamboxhia në Facebook dhe biseduan per shume mauj me rradhe. Kur u pyetën: “A besoni se kjo është dashuria e vërtetë?” Ajo u përgjigj: “Po, jam shumë e lumtur qe gjeta nje njeri te till qe … ѕhtур nе fоtоn роѕht kеtiј ѕhkrimi n diqni рamјеn