U dë mtua nga tër meti, nis puna për she.mbjen e hotelit të njohur në Durrës (FOTO)

Ndonëse operacioni për kërkimin e trupave të paj etë nën rrë noja ka përfunduar, vijon puna në terren për pastrimin e zonave të god itura nga të rmeti shkatë rrimtar i 26 nëntorit, që la pas 51 të vd ekur.

Ditën e sotme aksioni është përqendruar në një prej hoteleve të shem bura në Durrës.

Bëhet fjalë për hotelin ‘Vila Verde’, një ndërtesë 4 katëshe që është shkat ërruar komplet nga të rmeti, ndërsa rrez ikon dhe ndërtesat e tjera aty pranë stipe relamen meposhte dhe shiko pamjet