U kap “mat” duke bërë se ks me të dashurën në tualet, vjen reagimi i futbollistit: Nuk besoj se kam bërë diçka të keqe

U kap “mat” duke bërë se ks me të dashurën në tualet, vjen reagimi i futbollistit: Nuk besoj se kam bërë diçka të keqe

Një video “hot” prej 15 sekondash, në banjën e një diskoteke, e filmuar pa dijeninë e tij pas ndeshjes ndaj Vis Pesaros, ditën e shtunë në 17 nëntor, i ka kushtuar shtrenjtë portierit të dytë të klubit italian Reggiana, Mateo Voltolini.Ai u pezullua një javë nga të gjitha aktivitetet sportive. Lojtari në një moment të mbrëmjes, hyri në banjë së bashku me të dashurën e tij dhe kryen marr ëdhënie in time me të dashurën e tij, Juliette Ferrari ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on: