U ‘kap mat’ në një hotel me Zogun e Tiranës/ Ja kush është biznesmeni i apasionuar pas makinave luksoze

U ‘kap mat’ në një hotel me Zogun e Tiranës/ Ja kush është biznesmeni i apasionuar pas makinave luksoze

47-vjeçari laçjan, Artur Gjini, ishte në të njëjtin hotel me Hermesin, gjatë kohës që ndërhyri policia. Gjini u arr estua në orët e para të mëngjesit të 24 nëntorit, në të njëjtën dhomë me Hermes Nikajn dhe 20-vjeçaren e identifikuar si Denisa Neli.

Një kërkim i thjeshtë në rrjetet sociale dhe shikohet se ai është simpatizant i një jete luksi dhe gjithmonë në praninë e makinave të shtrenjta shtype rekl,am dhe shiko vide,on: