U lidh me një burrë 22-vite më të madh, ‘shtang’ e reja: E kam si partner dhe baba

Një çift, që kanë mes tyre 22 vite diferencë, thonë se u pëlqen kur njerëzit i shohin të habitur.23-vjeçarja Katie Robinson dhe 45-vjeçari Chris Hodson, u njohën në një faqe në internet dhe e kishin lënë që të shkonin vetëm një herë bashkë.Por, gjërat morën një rrjedhë tjetër shtype rekl,am dhe shiko vide,on