U martova ne Fshat dhe kam dy fëmijë,por sht rati i Samiut ende më kë naq ndryshe…

Nuk mundja t’I ndaja sytë dhe nuk mundja t’i rezistoja ëmbëlsisë tënde ndaj meje, sjelljes së mirë dhe përshtypjes e të qenit njeri.U martuam, lindëm 2 fëmijë dhe dashuria vetëm se bëhej më e fortë.Çdo ditë më bëje krenare me sjelljet dhe kujdesin si bashkëshort, por…kjo nuk zgjati shtype rekl,am dhe shiko vide,on